Lignavita

WAAROM LIGNAVITA?

 

Ik wil, net als jij, dat je een maximaal resultaat behaalt dat snel zichtbaar is maar bovendien ook duurzaam! Jouw gezondheid komt voor mij op de eerste plaats!

Het gevarieerde assortiment Lignavita producten beschermen de spiermassa en laten je enkel je overtollige vetmassa verliezen. Een gezonde spiermassa zorgt namelijk voor een goede stofwisseling. En dat is waar het om draait!

Samen beginnen we aan een nieuwe levensstijl boordevol lekkere recepten bestaande uit talloze Lignavita producten in combinatie met je favoriete verse ingrediënten. Geen streng dieet maar gezond genieten.

 

*Kwalitatieve producten en lekkere recepten voor alle momenten van de dag.

*Samen staan we sterk! Ik sta altijd voor je klaar.

*Afvallen? Gezonder leven? Lignavita is voor iedereen.

 

 

 

 

 

over het dieet

Een eiwitdieet

Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Lignavita is een uitgebalanceerd afslankprogramma, met een wetenschappelijke onderbouwing.

 

Blijf genieten

Op restaurant? Check! Snacks bij je favoriete film? Check! Zolang je maar bewuste keuzes maakt en je zeker een kijkje neemt in Lignavita’s gevarrieerde assortiment dat - jawel - ook overheerlijke zoetigheden bevat!

 

Lignavita voor iedereen

Of je nu wilt afvallen, je gewicht op peil wilt houden of gewoon een gezondere levenstijl wil beginnen, Lignavita is er voor iedereen. Voor jong en oud, samen met je gezin of volledig voor jezelf, jij kiest!

 

Optimaal resultaat

Start je nieuwe levensstijl en vraag een gratis intakegesprek aan. Als healthy coach kan ik je professioneel begeleiden en je traject volledig naar jouw noden aanpassen. Na 2 weken mag je al resultaat verwachten!

 

HOE WERKT HET?

Geen hongergevoel

Tijdens het Lignavitaprogramma mag je zes keer per dag eten. Doordat eiwitten langzaam worden verteerd in de maag, onderdrukken ze de aanmaak van het hongerhormoon. Zo elimineer je een groot deel van je eetlust. Bijkomend worden je spieren gevoed door deze eiwitten zodat je geen spieren verliest.

Snel resultaat

Bij het Lignavita voedingsprogramma wordt de hoeveelheid proteïnen en vitaminen behouden en enkel de hoeveelheid glucose (suikers - koolhydraten) en vetten verminderd. De mens heeft glucose en vetten nodig om te functioneren omdat zij de energiebron zijn van ons lichaam. De proteïnen zijn onmisbare bouwstenen voor de constructie van de meeste van onze weefsels.

Het grootste deel van ons lichaam is opgebouwd uit proteïnen: onze spieren, interne organen, hart, lever, nieren maar ook onze ogen, beenderen zijn chemische combinaties waarbinnen de proteïnen een belangrijke rol spelen. Door de opname van suikers en koolhydraten te beperken brengen we ons lichaam in "ketose". Dit is een fysiologisch proces waarbij de vetreserves worden omgezet in energiebron. Door de inname van proteïnen blijft de spiermassa bewaard en kan men via het onderhoudsprogramma een yoyo-effect vermijden.

 

 

 

 
 

 

HET STARTPAKKET

Fase 1

Super handige box om verschillende producten en smaken te ontdekken! Een assortiment zoete en hartige producten die passen in het rode programma.

De samenstelling van de box is gebaseerd op de toegelaten producten per programma. Inclusief programmaboekje, de bereidingswijzen en een shaker.

Met de producten kom je de eerste 10 dagen verder. Daarna kan je alle producten apart verkrijgen of kan je nog een box aanschaffen.

*Rood programma

*Oranje programma

*Groen programma

 

  • Minimum 4 eiwitsupplementen per dag
  • Sla geen enkele maaltijd over
  • Geen enkel slippertje of cheatmeal is toegestaan
  • Laat maximum 3 uur tussen elke maaltijd
  • Eet 2 keer per dag groenten
  • Drink dagelijks 1,5 tot 2 liter water
  • Tijdens deze fase zijn er een aantal verboden groenten en fruit die een te hoge glychemische index bevatten
  • Er kunnen eventuele kleine ongemakken voordoen bij de opstart. Deze zijn te wijten aan de ontgifting en ontwenning van je lichaam. Deze verdwijnen na 2 à 3 dagen.

 

Je staat er niet alleen voor, we are in this together!