Specialisaties

GRATIS COACHING
 
Ik biedt GRATIS coaching aan tot een jaar ná het behalen van je streefgewicht!
Tijdens je traject plannen we wekelijks een GRATIS coaching afspraak van 30 minuten in.
Ik volg hier je resultaten op door steeds weer een uitgebreide meting te doen en deze te analyseren. We bekijken van week tot week hoe het programma je af gaat, hoe je gevoel hierbij is, waar je eventueel tegenaan loopt en we bespreken ook de week die komen gaat. Wat zijn je valkuilen? Hoe ga je om met etentjes buiten de deur, of feestjes? Hoe houd je vast aan een gezond eet ritme tijdens vakanties? Alle valkuilen zijn aandachtspunten en hier ligt dan ook de focus.

Je zult zien dat je steeds bewuster wordt van wat wel en niet kan, hoe je lichaam reageert op (gezonde en ongezonde) voeding en hierdoor is het behalen van resultaten steeds uitdagender (op een leuke manier) en gemakkelijker.
I.p.v. van streng diëten, zul je zien dat je gewicht verliest door voldoende én lekker te eten. Resultaat is motivatie, ineens is afslanken veel gemakkelijker dan je denkt!

Wanneer je je streefgewicht hebt behaald, coach ik je nog een jaar lang GRATIS eens in de twee/vier weken, zodat je niet het gevoel hebt er ineens volledig zelf voor te staan. Zo zijn we er steeds op tijd bij als oude/ongezonde gewoontes er terug in dreigen te sluipen en kan ik blijven sturen waar nodig. Je loopt ten einde van het Lignavita programma niet enkel buiten op het gewenste gewicht, maar zo zorgen we er ook voor dat je op gewicht blijft.

WORK ON YOU, FOR YOU!
 
 

 

SPORT

 

Ik ben een echte sport- en met name cycle fanaat, al sinds jaar en dag is mijn fiets zo goed als altijd aan mijn zijde. Velen die mij kennen zullen bevestigen, Dunja is onlosmakelijk verbonden met een fiets. Of het nu gaat om koersen of indoor cycle trainingen, ik houd ervan om mensen te motiveren, enthousiasmeren en het uiterste uit zichzelf te laten halen zodat zij hun doelen bereiken.

Ook on stage op grotere conventies en/of marathons heb ik er als presenter al vaak voor gezorgd dat het publiek iets verder de weerstand opschroeft en net die laatste klim meepakt. En dat zij na de les voldaan en vol adrenaline van de fiets afstappen.

 

De drive en passie om mensen op sportief vlak doelen te laten bereiken heeft al geleid tot meerdere grote projecten. Zo stond ik niet alleen op grote podia, maar organiseerde ik samen met een collega-vriendin ook zelf marathons, nam ik met een enthousiast en gedreven team deel aan de Alpe D'huzes, die ik uiteindelijk 5 x beklom èn werd ik in 2015 bekroond tot beste vrouwelijke cycle presenter van de Benelux.

 

De tomeloze energie die ik hier altijd voor heb gevoeld en van heb gekregen heeft er voor gezorgd dat ik me uiteindelijk heel allround heb laten opleiden, zodat ik veel verschillende soorten groepslessen en fitness- en personal trainingen heb gegeven. 

Deze ruime ervaring en kennis gebundeld zorgt voor een onwijs mooi totaal pakket in jouw traject, op weg naar een gezondere levensstijl.

Want niet alleen op het gebied van voeding weet ik jou te motiveren en stimuleren maar ook met al je vragen en wensen op het gebied van sport en beweging kun je bij mij terecht. 

JUST DO IT!