Vitabox

4 WEKEN - 1 BOX, TAL VAN GEZONDHEIDSVOORDELEN!

 

Week 1: Detox

Week 2: Veggie

Week 3: Anti Oxidant

Week 4: Balans

 

Jaarlijks word je met een paar nieuwe diëten om de oren geslagen. Deze diëten beloven allemaal dat je een paar kledingmaten kwijt speelt in een aantal weken tijd. Verschillende diëten leren je nog niet wat een gezond voedingspatroon is.

Met de VitaBox pakken we dit anders aan. De VitaBox biedt je de nodige tools om gedurende 1 maand te starten met een gezond voedings- en leefpatroon. Zo leer je nieuwe gezonde tussendoortjes kennen en meer gevarieerd te eten. Na een korte periode van aanpassing, houd je het programma gemakkelijk vol met een uitgebreid gamma aan gezonde tussendoortjes en verschillende maaltijden. Het programma bestaat uit 4 verschillende weken. De verschillende fases zijn zodanig opgebouwd om je lichaam te ontgiften en te voeden met vitaminen en mineralen. Op deze manier maak je een goede start om overtollige kilo's uit te schakelen en met meer energie door het leven te gaan.

In de box zitten tal van lekkere producten samen met een programma- en receptenboekje en een Lignavita kookboek. Je kan genieten van heerlijke tussendoortjes, verschillende broodsoorten, pasta, noodles, dressing, etc.

Deze producten hebben steeds een evenwichtige samenstelling van koolhydraten, eiwitten en vetten.