Wie ben ik?

Over mij

 

Voor diegene die mij nog niet kennen stel ik me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Dunja, ik ben een moeder van 2 dochters en 3 cadeau zonen, ik woon in Helmond in de mooie wijk Brandevoort en ben al ruim 12 jaar actief als cycle trainer & presenter en healthy coach. Ik ben dagelijks actief bezig mensen te begeleiden & coachen op het gebied van voeding en sport. Al van jongs af aan ligt mijn interesse & passie hier maar van de laatste jaren geldt dit voor een steeds groter publiek. Steeds meer mensen zijn bezig met sport en daarnaast voeding of andersom. Ik krijg hier vaak veel uiteenlopende vragen over en mede doordat ik met mijn ruime ervaring, enthousiasme en persoonlijke aanpak mensen aan mij weet te binden en op hun gemak weet te laten voelen ontstond de droom een eigen healthy praktijk op te starten om klanten professioneel en 1 op 1 te kunnen gaan coachen en begeleiden op het gebied van voeding en sport.

 

Mijn ervaring heb ik allereerst opgedaan terwijl ik werkzaam was bij verschillende sportscholen in Belgie en Nederland. Zelf ben ik jarenlang woonachtig geweest in Belgie maar sinds 2 jaar woon ik terug in NL. Langzaamaan ben ik van fulltime coaching en begeleiding in de sportbranche steeds meer in de voedingssector beginnen coachen. Inmiddels ben ik naast het bijwonen van meerdere lezingen en het volgen van cursussen op het gebied van gezonde voeding ook gecertificeerd PowerSlim en Lignavita consulent.

 

 

Ik heb uiteindelijk een hele bewuste keuze gemaakt om te gaan werken met Lignavita. Nadat ik in Belgie 2 jaar lang als healthy coach met PowerSlim heb mogen werken, werk ik nu inmiddels alweer enige tijd met veel plezier en succes met Lignavita. En ik kan in volle overtuiging zeggen dat ik meer dan 100% achter dit programma sta en het geweldige aanvulling vind op gezonde voeding. Ik heb in al die jaren al heel wat mannen en vrouwen succesvol en enthousiast mogen begeleiden naar hun streefgewicht!

Ben jij nieuwsgierig geworden, wacht dan niet langer en start vandaag nog met je persoonlijke coach!